Beställa

För privatpersoner.
Beställ badkar genom att betala in handpenning på 1000 kr i förskott på plusgiro: 171 94 95 – 2 Knut Löwgren och fylla i Beställning/Frågeformuläret och resterande skall betalas vid leverans/avhämtning. Detta gäller även företag. Priserna är exklusive frakt.För att få ut priset på frakten, så behöver jag adress och helst telefonnummer. Då lägger jag in adressen m.m i DHL,s fraktprogram och får fram priset av leverans till adress. För att få fram priset måste jag även lägga in ett telefonnummer och sedan sparar jag adressen i programmet. Om jag inte har något telefonnummer, så måste jag lägga in mitt eget och då kan det bli kvar när kunden bestämmer sig senare. Leverans med inbärning kostar extra utöver frakten. Inbärning med DHL kan bli väldigt kostsam, så den bästa lösningen är då en lokal flyttfirma eller stadsbud.
Det sker inget utskick av badkar innan förskottet är betalt. Observera att går det inte att beställa av ”misstag” genom att bara fylla i formuläret. Vi skickar inte ut något badkar utan att ha kontakt med kunden.

 

Alla priser är hämtpriser dvs exklusive frakt. Nu har vi även ett företag som både kör ut och bär upp i Stockholm. Dock ej installation.

Fyll i Beställning/Frågeformulär.

GARANTI: 1 år.

Läs skötselvillkoren här!

För beställingar från företag!
Vid beställningar av fler än 4 badkar skall 30 % inklusive moms erlägges i förskott vid beställning och resterande vid avhämtning/leverans.  Leveranstid: 3 månader.  Priserna på hemsidan är exklusive frakt.

Avhämtning skall ske inom 10 dagar efter leveransbesked. Efter 10 dagar debiteras en lagerhyra eller efter annan tid som avtalats för avhämtning. Om badkaren inte har avhämtats en månad efter avtalad tid kommer förskottet förverkas och badkaren säljas till annan utan att ersättning utgår till beställaren.

För betalning från utlandet vill bankerna ha
IBAN nr: SE7395000099601817194952
och  BIC/SWIFT adr: NDEASESS till banken.

Obs! Var noga med att skriva namn, tele, adress, badkarsmodell och tassar m.m

GARANTI: 1 år!

Det går att se badkaren i lagret i Vällingby. Ni får adress av mig. Detta bara för att vara säkra på att vi är i lagret.

FINABADKAR Luton Design förbehåller sig att ändra i designen och avsäger sig allt ansvar för eventuella förseningar där vi ej har en bidragande faktor.

 

2 reaktioner till “Beställa”

Kommentarer är stängda.